AV-laitteiden vuokraus ja myynti

Meiltä löydät laajan valikoiman tunnettuja AV-laitteita kaikkiin tarpeisiin.

Vuokraus

Mikäli sinulla on taito käyttää esitystekniikan uusimpia laitteita, vuokrauspalvelumme on sinua varten. Käytössämme on laaja valikoima erilaisiin juhliin sopivia äänijärjestelmiä, valaistustarvikkeita ja erikoistehosteita. Tarjoamme aina myös käyttökoulutuksen kalustoomme.

Vuokrakalustomme nouto- ja palautusajankohtamme ovat joustavat. Tarvittaessa on myös mahdollista toimittaa kalusto suoraan tapahtumapaikallesi. Kalustomme myös uudistuu jatkuvasti, joten alan erityislaitteistoa on saatavilla monipuolisesti.

Kerro meille, millaisia AV-laitteita tarvitset - me autamme tilaisuuteesi sopivissa laitevalinnoissa.

Myynti

Laajasta valikoimastamme löydät varmasti tarvitsemasi laitteet. Asiantuntijamme osaavat opastaa juuri tarpeisiisi sopivissa, käyttömukavuudeltaan parhaissa kalustohankinnoissa. Edustamme alan huippumerkkejä mm. Sennheiser, RCF, BriteQ, SynQ, ja AKG. Myymme myös muita merkkejä asiakkaan toiveiden mukaisesti. Lisäksi tarjoamme kattavan lisätarvikemyynnin.

Toteutamme myös avaimet käteen kokonaisuuksia, jossa asennamme ja kytkemme laitteet käyttövalmiiksi. Sinun tehtäväksi jää nauttia uudesta järjestelmästäsi!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!