Tapahtumatekniikalla onnistunut tilaisuus - Turku ja koko Suomi

Tapahtumatekniikallamme vaikutat tehokkaasti tilaisuudessa kuin tilaisuudessa

Onnistunut tapahtumatuotanto lähtee liikkeelle ideoinnista, ideat saatetaan käytäntöön ammattitaitoisen teknisen toteutuksen voimin. Turku Audion henkilökunta on tapahtumatekniikan asiantuntija. Niin asiakaslähtöinen suunnittelu kuin käytännön toteutuskin tekevät meistä alamme huippuja!

Suunnittelemme ja toteutamme esitysteknisiä ratkaisuja erilaisiin käyttöympäristöihin. Suunnitelluvaiheessa voimme tehdä asiakkaalle 3D mallinnoksen miltä tila tai tapahtuma tulisi näyttämään. Teemme kaikentyyppiset esitystekniset työt aina yhden mikrofonin kevyemmistä puhetilaisuuksista jäähalliluokan tapahtumiin. Toimitamme paikalle ääntä, kuvaa, videota, valoa, pyroa ja muita erikoistehosteita. Hoidamme kuntoon tapahtumapaikkasi kokonaisvaltaisen järjestelmäsuunnittelun. Sinä esität toiveesi, me hoidamme toteutuksen.

Kalustomme on huollettua ja testattua. Otamme aina huomioon ennakoivat ratkaisumallit laitteiden valinnassa käyttöystävällisyyden maksimoimiseksi ja huollon minimoimiseksi. Testaamme laitteet ja annamme niihin käyttökoulutuksen. Käsistämme saat toimivia ja helppokäyttöisiä lopputuloksia.

Monipuolinen tapahtumatekniikkamme mahdollistaa tehokkaat viestintäkeinot ja mieleenpainuvan tilaisuuden.

Ota yhteyttä ja kysy lisää tapahtumatekniikan mahdollisuuksista!