Tapahtumatuotanto koko Suomessa

Messut, asiakastilaisuudet, festarit, urheilutapahtumat - tapahtumatuotantomme
kattaa kaikki tilaisuudet ympäri Suomen

Missä on yleisöä, siellä on myös Turku Audio. Koulutettu henkilökuntamme on erikoistunut esitystekniikan sekä esittävän taiteen osa-alueisiin - ymmärrämme eri tapahtumien erityisluonteen. Meillä on tarvittava osaaminen ja luotettavat yhteistyökumppanit kokonaisvaltaiseen tapahtumien järjestämiseen. 

Lue lisää alta tapahtumatoteutuksesta!

TUOTAMME TAPAHTUMAT KUTEN

  • Messut

  • Kokoukset ja seminaarit

  • Promootiot ja tuotelanseeraukset

  • Asiakastilaisuudet ja juhlat

  • Festarit ja musiikkitapahtumat

  • Urheilu- ja kulttuuritapahtumat

  • Muut juhlat ja tilaisuudet toiveidesi mukaan

Messuilla on tuhansia kävijöitä, mutta yrittäjällä on usein vain pieni hetki aikaa saada asiakkaan huomio osakseen. Kun edustat messuilla, ota yhteyttä Turku Audioon - me tuomme ideasi näkyville toimivasti ja tehokkaasti.

Messut

Kokouksissa, seminaareissa ja kongresseissa infromaation onnistunut välittäminen on ensiarvoisen tärkeää. Turku Audio tarjoaa tarpeisiisi sopivat tehokeinot, joilla rakennetaan laadukkaat ja tehokkaat puitteet viestintään.

Kokoukset ja seminaarit

Tuotteiden ja palveluiden onnistunut lanseeraus varmistetaan luovalla suunnittelulla ja näyttävällä teknisellä toteutuksella. Turku Audio tarjoaa tuoreet ideat ja laadukkaan esitystekniikan, kun haluat luoda vaikuttavat puitteet tuotteesi lanseeraustilaisuuteen.

Promootiot ja tuotelanseeraukset

Onko yrityksesi järjestämässä asiakastilaisuuksia tai muita juhlia firman henkilökunnan tai yhteistyökumppaneiden kesken? Soita meille - me suunnittelemme koko tilaisuutesi alusta loppuun, toteutusta unohtamatta.

Asiakastilaisuudet ja juhlat

Onko musiikkitapahtumasi vailla toimivaa ja laadukasta lavaa? Etsitkö taitavaa esitystekniikan suunnittelijaa ja toteuttajaa? Onko sinulla idea tapahtumastasi, mutta toteuttaja puuttuu?

Festarit ja musiikkitapahtumat

Sisällä tai ulkona, talvella tai kesällä. Draamaa, tragediaa tai komediaa - Turku Audio tarjoaa puitteet esitykseesi.

Urheilu - ja kulttuuritapahtumat