Festivaalit ja musiikkitapahtumat

Turku Audio luo ikimuistoisia tapahtumia ja hetkiä

Onko musiikkitapahtumasi vailla toimivaa ja laadukasta lavaa? Etsitkö taitavaa esitystekniikan suunnittelijaa ja toteuttajaa? Onko sinulla idea tapahtumastasi, mutta toteuttaja puuttuu? Käänny Turku Audion puoleen.

Toteutamme kokonaisvaltaisesti tapahtumia, aina suunnitelusta "pelkän" tekniikan toimittamiseen. Esitystekniikkamme on alansa huippua, samoin osaava henkilökuntamme, joka koostuu valomiehistä, kuvaajista, miksaajista ja pyroteknikoista aina asentajiin sekä suunnittelijoihin saakka. Me toimitamme tapahtumaasi trussi- ja mobiililavat paikan päälle kuljetettuina ja pystytettyinä, liikkuvat valonheittimet, LED- ja videotekniikan ja ammattiäänentoiston ja valaisutekniikan.

Oli kyseessä sitten ulko- tai sisätapahtuma, kun puitteet toteutetaan oikein, jokainen esitys pääsee oikeuksiinsa. Musiikki tavoittaa kuulijan, kuva syventää tunnelmaa ja erikoistehosteet vaikuttavat - me tiedämme, miten liikuttaa yleisöä.

Toimimme onnistuneiden tilaisuuksien puolesta - tavoitteenamme on luoda ikimuistoisia hetkiä, jotka saavat kävijät palaamaan tapahtumasi äärelle yhä uudelleen.

Ota yhteyttä!